top of page

BASE

B0323_B1007_LS1.jpg

A Portwest és a Base Protection egyesítette erőit, és egy olyan erőteljes szövetséget hozott létre, amely az innovatív védőruházat számára a végső megoldást kínálja.  Ez a partnerség a kiválóság új korszakát határozza meg azok számára, akik csúcsminőségű védelmet és páratlan kényelmet igényelnek.

A Portwest több mint 119 éve töretlenül törekszik arra, hogy a világ legmegbízhatóbb és legkeresettebb védőruházatát állítsa elő. Az évtizedek során folyamatosan bizonyították a minőség iránti elkötelezettségüket, világelső munkaruházatot (lángálló, jól láthatósági, esőruházat) lábvédelmet kézvédelmet és PPE-t gyártva, miközben a védelmi technológiák határait feszegették.

Olyan technológiák, amelyek biztonságosabbá teszik a munkahelyeket.

Képernyőfotó 2023-08-23 - 12.35.01.png

A TELJES VÉDELMI RENDSZER


A Fortrex - a Base Protection legújabb innovációja - a teljes védelem erejének felszabadítása. A Fortrexet úgy tervezték, hogy a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is maximális biztonságot nyújtson és páratlan védelmet garantál.

A Fortrex a forradalmi technológia és a legmodernebb anyagok erejét kihasználva a kényelem, rugalmasság, stabilitás és a szilárdság tökéletes keverékét nyújtja.

albatros_munkavedelmi_bakancs

A Puma Safety termékcsaládot az ISM vállalat, egy 1930-ban Lippstadtban alapított családi vállalkozás fejleszti, gyártja és forgalmazza. A Vállalat azóta Európa egyik vezető, munkavédelemmel foglalkozó vállalkozásává vált. 2002-től az ISM a Puma S.A.F.E. alapelvei szerint rendszeresen felülvizsgálja beszállítóit és partneret: szeretnék elérni, hogy a cég termékein dolgozó minden ember tisztességes munkakörülmények között dolgozzon. Az ISM és vezetői azonban nem csak vásárlói és üzleti partnerei felé vállal társadalmi felelősséget, a fenntartható fejlődés alapelveit követve egyre több erőfeszítést tesznek a környezetvédelem, és a gyártás környezetre való negatív hatásának csökkentése érdekében. Ennek eredményeként ma már minden termék PVC mentes, továbbá a vállalat szakemberei folyamatosan dolgoznak azon, hogy csökkentsék a vállalat „CO2 lábnyomát“, azaz a széndioxid-kibocsátás mértékét

puma_safety_munkavedelem
olajallo_munkavedelmi_bakancs
puma_olajallo_csuszasmentes_munkavedelmi_bakancs

A Puma S.A.F.E. (Social Accountability and Fundamental Environmental Standards, azaz Társadalmi Elszámoltathatóság és Alapvető Környezeti Normák) elvei alapján a PUMA kötelezettséget vállal olyan fontos emberi és környezeti kérdések mellett, mint az emberi jogok, a termékbiztonság és az ökológiai problémák. További, hasonló területek kérdéseit is egyre inkább kutatva, megismerve a Puma vállalatcsoport egy tisztább, zöldebb, biztonságosabb és fenntartható rendszer, tisztességesebb gyártási és kereskedelmi gyakorlat kialakítása felé törekszik.

munkavedelmi_bakancs_energiaelonyelo_talppal
puma_munkavedelmi_felcipo

Nemzetközi üzleti kapcsolatokkal rendelkező, magánkézben lévő vállalkozásként elkötelezettek vagyunk az alkalmazandó törvények, a társadalmi és etikai normák betartása, valamint a fenntarthatóság mellett a teljes értéklánc mentén. Kiállunk az emberi jogok érvényesítése mellett, valamint hozzájárulunk a munkaügyi, szociális és környezetvédelmi normák végrehajtásához. Ez mind részét képezi a Puma Safety vállalati kultúrájának, amely a bizalom, az átláthatóság, a megbízhatóság és a méltányosság értékein alapul az ügyfelekkel, beszállítókkal, üzleti partnerekkel, alkalmazottakkal és a nyilvánossággal való kapcsolattartás során.

energiaelnyelo_munkavedelmi_bakancs
munkavedelmi_bakancs

A termékfejlesztésben, a termék- és minőségmenedzsmentben dolgozó munkatársaink szorosan együttműködnek kutatóközpontokkal és egyetemekkel a minőségi, teljesítményalapú védelmi funkciók és a legjobb anyagok biztosítása érdekében.

puma_bakancs_specialis talppal
albatros_munkavedelmi_bakancs
albatros_premium_munkavedelmi_labbeli

Az ALBATROS® a prémium kategóriás munkavédelmi cipők, valamint a munka- és szabadidő ruhák tekintetében Németország egyik piacvezető márkacsoportja. A termékeiket PPE (Personal Protective Equipment – egyéni védőeszköz) szakértők nemzetközi csoportja tervezi és fejleszti. Az utóbbi 35 évben a Vállalat folyamatosan lépett előre a minőség, a kényelem, a funkcionalitás és design területein. Céljuk egyértelmű: termékeikkel a szakemberek munkáját a lehető legnagyobb mértékben segíteni.

ALBATROS® - VÉDELEMRE TERVEZVE

munkavedelmi_bakancs_hoallo_kopasallo_talppal
bottom of page