top of page
TOTAL: Szakértelem a tűzvédelemben. Több mint 100 éve
Több mint 100 éve részese a Tyco Fire & Security és annak jogelődje  a világ tűzvédelem technológiai és a szolgáltatási piacának. A mobil tűzvédelem,  a beépített tűzvédelem,  a gyártás és értékesítés területén, a hordozható, a szállítható tűzoltó készülékekkel,  az egyedi oltórendszerekkel és eszközökkel.
Ezen túlmenően, az oktatás és a képzés területén, a tűzvédelmi berendezések és a tűzvédelmi szolgáltatás piacán, a füst és a hőelvezető rendszerek és a mobil tűzoltó készülékek területén  is ügyfeleik rendelkezésére áll.
Komplett tűzmegelőző és tűzoltó rendszerek, tűzoltó járművek gyártása, szerkezeti oltórendszerek tervezése, megépítése és üzembe helyezése is megtalálható a Tyco palettáján.. Még a beépített oltórendszerek és  az oltóvíz technológia egészítik ki a megoldások széles portfólióját. A fontos országokban fiókhálózatokon és a kereskedőiken keresztül tartják a kapcsolatot a végfelhasználó cégekkel, intézményekkel. Amit a Tyco ajánl, az egy kíváló lehetőség mindenkinek aki bármilyen formában a tűzvédelemben tevékenykedik. 
Az üzemeltetett tanúsítási rendszerek  a gyártás és szállítás területét lefedve biztosítják az állandó és kíváló minőséget. A légügyi hatóságok elismerve a Tyco munkáját a legnagyobb és legjobb mínőséget kínáló tűzvédelmi beszállítónak tekintik a céget. 
Önnek is egy teljes gyártói,  szolgáltatói és  kereskedelmi együttműködést ajánl a Tyco a klasszikus Key Account Managementben.
A sok éves tűzvédelmi tapasztalattal  és a világszerte felépített értékesítési és szolgáltatási hálózattal, egy olyan kompetens partnere Önnek a Tyco amellyel biztonságban tudhatja munkatársait, értékeit, javait és saját személyét.
 
A Tyco a világ egyik vezető integrált tűzvédelmi és biztonsági rendszereket gyártó cége. Intelligens megoldásaik segítik, hogy megvédjék az embereket , az eszközöket és ingatlanokat. Mindenhol képesek tűzvédelmi megoldásokat kínálni , ahol az emberek élnek és dolgoznak.
 
Világszerte több mint 900 helyszínen, mintegy 57.000 alkalmazottal  dolgoznak  a fenti célok megvalósításáért
 
Total tűzoltó készülékek és a Tyco világszerte
bottom of page